|
Cristiana Alexandra Levițchi |
Psiholog clinician și psihoterapeut, e absolventă a Facultății de Sociologie, Psihologie și Pedagogie - Specialitatea Psihologie, promoția 1997, Universitatea București. Autoare a cărții "Și Dumnezeu poartă negru uneori - Incursiuni în partea ascunsă din noi" editura Ascendent 2006, "Istorii la o cafea cu ciocolată", editura Ascendent 2007. Are formare în psihoterapie experiențială, în psihoterapie adleriană, în NLP (programare neurolingvistică), specializare în comunicare și managementul resurselor umane. A participat la o serie de workshop-uri de analiză tranzacțională, gestaltterapie, somatoanaliză, logopedie. În prezent lucrează în cadrul spitalului dr. "V. Gomoiu" și în particular, ca psiholog clinician - psihoterapeut.
Are publicate diverse articole în următoarele reviste: "Sens și Consens", "Psihologia Azi Magazin", "Psihologia", revista "Tabu", revista "Eva Magazinul Femeilor", "Revista de Psihoterapie experiențială", Revista "Asociaților logopezilor din România", "ABC-ul casei", "Lumea femeilor", "Bine pentru mine", ziare: "Evenimentul zilei", "Jurnalul Național", "Cotidianul", "Curentul". Colaborează la diverse site-uri: psihologia.ro, clopotel.ro.
Invitată la diverse emisiuni de televiziune la Antena 1, B1 TV, Prima TV, Radio Delta, Realitatea TV, Romantica, Acasă TV, Goodlife Channel.
Site personal: www.sensart.ro |
Lise Bourbeau si-a început specializarea în metafizica în urma cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15,000 de persoane.
A ajutat un mare numar de participanti la cursurile ei sa gaseasca adevaratele cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau. În acelasi timp, a avut ocazia sa verifice fundamentele teoretice ale cercetarilor sale, observând numarul mare de însanatosiri produse.
Autoarea are convingerea ca orice problema de ordin fizic nu reprezinta decât efectul unei probleme inconstiente manifestate pe plan emotional si mental. Astfel, fizicul ne avertizeza pentru a reveni pe o cale a armoniei si a iubirii.
Metafizica, care are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretentia de a înlocui tratamentele medicale. Din contra, este necesara ca o varianta complementara, deoarece tratamentul fizic reprezinta doar o solutie temporara. |
|
Nu e de ajuns sa iubesti Jacques Salomé
Nu e de ajuns sa îi spun te iubesc daca nu pot primi toata aceasta dragoste în mine, Nu e de ajuns sa vreau sa fiu iubit daca relatia mea nu este în acord cu darul iubirii primite. Nu e de ajuns sa îmi exprim dorintele, trebuie de asemenea sa accept sa nu le impun. Nu e de ajuns ca ea sa-mi spuna dorintele ei, daca nu stiu sa le primesc sau sa le amplific. Nu e de ajuns sa o las sa creada ca vreau o relatie de cuplu când eu îmi doresc doar sa ne întâlnim. Nu e de ajuns sa raspund asteptarilor ei daca nu stiu sa le exprim pe ale mele. Nu e de ajuns sa o las sa creada ca ma poate iubi , daca mie mi-e teama de iubire sau mi-e frica sa devin dependent. Nu e de ajuns sa ma las iubit daca nu sunt sigur de propriile mele sentimente. Nu e de ajuns sa fiu pasional daca nu disting nevoile ei de ale mele. Nu e de ajuns sa ma arat cu ea daca nu o vad când suntem împreuna. Nu e de ajuns sa îi promit ziua de mâine daca nu sunt capabil sa traiesc în prezent. Nu e de ajuns sa îi spun: vreau sa traiesc cu tine daca nu sunt eliberat de angajamentele mai vechi. Nu e de ajuns sa îi spun: poti conta pe mine daca eu sunt înca dependent. Nu e de ajuns sa îi fiu fidel daca simt ca nu îmi sunt fidel mie însumi. Dar uneori e de ajuns sa-mi asum riscul de a spune toate acestea si mai multe pentru a începe sa construim împreuna dincolo de întâlnire, o relatie plina de viata. |